Termeni si Conditii

Pentru a cumpara bunuri si servicii utilizand acest magazin virtual trebuie sa acceptati termenii si conditiile de mai jos:

Odata ce cumparatorul plaseaza o comanda pe site-ul www.noodlesbar.ro acesta consimte sa comunice cu vanzatorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii. O comanda este considerata completa in momentul in care aceasta este confirmata telefonic sau prin e-mail.

Produsele si serviciile afisate pe site au preturi care includ cota de TVA stabilita prin lege. Toate produsele afisate pe site au un termen de valabilitate de 24 ore si pot fi returnate intr-un interval de maxim 4 ore de la livrare.

In timpul plasarii comenzii, cumparatorul are acces la pret si la modalitatea de plata. Cumparatorul va primi din partea vanzatorului produsele comandate insotite de foaia de comanda/bon fiscal sau factura la cerere. Vanzatorul poate cere plata in avans pentru bunurile comandate.

 

01.  Utilizarea site-ului


Utlizarea site-ului – accesul, navigarea si comandarea de produse de pe site- reprezinta acordul tacit al utilizatorilor de a respecta termenii si conditiile enuntate mai jos. Administratorul site-ului www.noodlesbar.ro are dreptul de a modifica oricand parti din continutul acestui acord, nefiind obligat sa anunte personal sau la general utilizatorii site-ului. Utilizatorii au acces in permanenta la continutul termenilor si conditiilor de utilizare a serviciilor site-ului si pentru a nu exista conflicte, este recomandat ca acestia sa citeasca in intregime termenii si conditiile.

Orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda respectand termenii si conditiile specificate in acest document este denumita “Cumparator”.

Documentul electronic prin intermediul caruia cumparatorul lanseaza o comanda de produse de pe site se va numi “Comanda”.


02.  Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala


Este interzisa utilizarea, reproducerea, distribuirea, transmiterea si expunerea continutului acestui site in alte scopuri decat cele legal permise. Orice extragere de informatii fara detinerea in prealabil a unui consimtamant scris al titularilor va fi considerata o incalcare a Termenilor si conditiilor. Mentionam ca numele site-ului, insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt de asemenea marci reprezentand proprietatea Noodlesbar. Preluarea, copierea, folosirea acestora fara un acord scris al proprietarului este considerata o incalcare a Termenilor si conditiilor. In cazul folosirii, modificarii, distrugerii site-ului sau a serverului se va denunta infractiunea si se va pedepsi in termenii legali.


03.  Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului


Prin Ordonanta Guvernamentala nr.130/2000 cu privire la protectia consumatorilor la incheierea si executia unui contract la distanta, este reglementat raportul comercial intre cumparator si Noodlesbar.


04.  Corectarea informatiilor eronate


Administratorul site-ului nu este responsabil de posibilele inadvertente ce pot aparea pe site, acesta facand in permanenta eforturi de a oferi informatii corecte si updatate. Cumparatorii sunt rugati sa verifice specificatiile preparatelor inainte de a lansa comanda.


05.  Linkuri catre alte pagini web


Pe site-ul noodlesbar.ro utilizatorul poate gasi linkuri catre alte pagini web continand informatii relevante pentru acesta. Odata ce utilizatorul da click pe link si paraseste site-ul noodlesbar.ro va gasi informatii controlate de terti. De aceea, proprietarul nu este responsabil pentru continutul acelor pagini web.


06.  Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie


 Prin Ordonanta Guvernamentala nr.130/2000 cu privire la protectia consumatorilor la incheierea si executia unui contract la distant, este reglementat raportul comercial intre cumparator si Noodlesbar.ro La folosirea site-ului utilizatorul este de acord cu faptul ca Termenii si conditiile de utilizare sunt patronate de legile statului roman. In cazul in care vor aparea conflicte de interese intre cele doua parti, utilizator si site-ul noodlesbar.ro in prima faza se incearca rezolvarea acestora pe cale amiabila, in cazul in care acest lucru nu este posibil conflictul va fi rezolvat pe cale judecatoreasca respectand legile statului roman.


 07.  Reclamatii si politica de returnare


SC ADS NEW SOLUTIONS SRL poate refuza sa onoreze anumite comenzi atat timp cat produsele nu mai fac parte din oferta curenta. La descoperirea unor diferente intre caracteristicile produsului din baza de date si cele afisate pe site, compania ADS NEW SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda si de a anunta utilizatorul despre situatia produsa.

Reclamatiile legate de starea produselor se fac cu maxim 2 ore dupa receptia produselor, telefonic sau prin email la comenzi@noodlesbar.ro urmand sa primeasca raspuns dupa verificarea starii produselor.

Returnarea produselor este posibila la maxim 4 ore dupa primirea produselor, de catre agentul SC ADS NEW SOLUTIONS SRL de la locatia clientului. Daca dupa verificare se confirma reclamatia clientului, respectiv neconformitatea produselor cu caracteristicile mentionate pe site, produsele vor fi inlocuite. In caz de retur ADS NEW SOLUTIONS SRL se angajeaza sa restituie clientului suma platita si sa nu vanda produsele returnate unui alt client.

Acest site furnizeaza servicii doar persoanelor peste 18 ani. SC ADS NEW SOLUTIONS SRL are dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificarea prealabila, precum si de a modifica pretul produselor.

Astfel, recomandam verificarea permanenta a actualizarilor produselor inainte de plasarea comenzilor. SC ADS NEW SOLUTIONS SRL poate prioritiza anumite comenzi si poate selecta clientela.


 08.  Dispozitii finale


SC ADS NEW SOLUTIONS SRL poate modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului oricand si la intervale de timp liber alese si are dreptul de a intrerupe in mod temporar sau permanent, partial sau in totalitate oferirea serviciilor Utilizatorilor acestui site fara a-i anunta in prealabil. Utilizatorul accepta termenii si conditiile de utilizare ale site-ului in momentul in care decide plasarea unei comenzi. Valoarea acestor termenii si conditii este egala cu a unui contract stabilit intre parti.

Prezentii Termeni si conditii tin loc de orice intelegeri anterioare stabilite in scris sau verbal intre Utilizator si Cumparator in privinta obiectului contractului incheiat la distanta.

 


Feedback

Strada:
Ascunde-ma